Fade out those insecurities

Het verwijderen van tattoos

Heb jij spijt van een tattoo, of ben jij ontevreden over het resultaat van een MHP-behandeling? BALD pigment is gespecialiseerd in tattoo verwijderen.

BALD is gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos of ontevreden MHP resultaten. Met gebruik van onze medische picolaserapparatuur kunnen wij in enkele behandelingen het resultaat bijwerken of volledig verwijderen. In de meeste gevallen geldt dat de gemiddelde tattoo binnen 5 à 6 behandelingen verwijderd is. Ook de leeftijd van de tattoo, grootte en kwaliteit spelen een rol in de hoeveelheid behandelingen.

Om de behandeling zo succesvol mogelijk te laten slagen behandelen wij alleen zwart-wit tattoos, dus geen gekleurde tattoos. Voor MHP geldt dat in de meeste gevallen het pigment binnen 1 à 2 behandelingen verdwenen of bijgewerkt is. Wanneer er sprake is van pigment dat is geplaatst door een andere aanbieder zijn er mogelijk meer behandelingen nodig. Dit hangt af van het soort en de diepte van het gebruikte pigment.

Tarieven tattoo verwijderen

De kosten van het verwijderen van een tattoo zijn altijd gebaseerd op een gezamenlijk consult. Het verwijderen van een tattoo is afhankelijk van de grootte, slijtage en het soort en diepte van de gebruikte inkt.

Voor tattoos vanaf 5cm starten de kosten vanaf € 45,00 per behandeling.

Tattoo verwijderen

FAQ

Het verwijderen van een tattoo is afhankelijk van de grootte, slijtage en het soort en diepte van de gebruikte inkt.

De tattoo kan volledig worden verwijderd maar dit is ook afhankelijk van de tattoo. Samen maken we een inschatting hoeveel behandelingen we nodig zullen hebben, echter is dit niet altijd te voorspellen. Het verwijderen van een tattoo is afhankelijk van de grootte, slijtage en het soort en diepte van de gebruikte inkt.

Jammer genoeg is er, voor zover bekend, geen enkele zorgverzekeraar die het verwijderen van tattoos vergoed.

  • Wanneer je bruin bent van de zon van de zonnebank
  • Bij recente tatoeages (minder dan 8 weken oud)
  • Bij koorts
  • Bij het slikken van antibiotica en van huid verdunnende medicijnen
  • Bij zwangerschap
  • Bij epilepsie die niet onder controle is
  • Wanneer je chemotherapie van bestraling ondergaat
  • Wanneer er metalen prothesen onder je tatoeage zitten
  • Wanneer je een pacemaker hebt
  • Bij auto-immuunziekten

Iedereen heeft een andere pijngrens. Het hangt ook sterk af van de plek van de tattoo. Een tattoo op de ribben of vingers is bijvoorbeeld pijnlijker dan op de schouder of bovenarm. Het gevoel bij het verwijderen wordt vaak omschreven als een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Pijnvrij laseren is mogelijk bij gebruik van een verdovende zalf, na het insmeren is de huid dan gevoelloos. Hiervoor dien je wel ruim een uur van tevoren speciale verdovende zalf aan te brengen.

Samen maken we een inschatting hoeveel behandelingen we nodig zullen hebben, echter is dit niet altijd te voorspellen. Het verwijderen van een tattoo is afhankelijk van de grootte, slijtage en het soort en diepte van de gebruikte inkt.

Ons advies is om gemiddeld 8 weken tussen de behandelingen in te laten, soms langer. Korter dan 8 weken heeft geen enkele zin. Het lichaam moet de inktdeeltjes zelf opruimen en dat heeft tijd nodig. Dus hoe langer je het lichaam de tijd geeft om de inkt deeltjes af te voeren, hoe meer resultaat je van de behandeling hebt en des te minder behandelingen heb je nodig.

Klaar voor jouw nieuwe look?

Weg met de onzekerheden?

Wij verwelkomen je graag in onze studio voor een vrijblijvend consult.