Over BALD studio

A full head of confidence

BALD is gespecialiseerd in de uitvoering van Micro Haar Pigmentatie. De behandeling in onze studio is zeer specialistisch maatwerk, welke wij met veel deskundigheid en ervaring uitvoeren. Voorafgaand aan de behandeling zullen wij adviseren welke behandelmethode wij zullen hanteren voor het beste resultaat.

Wij weten maar al te goed dat elke huid anders is. Dankzij onze ervaring in de branche kunnen onze specialisten dit perfect inschatten.

BALD pigment studio

Onze expertise

Dankzij het talent van onze specialisten en passie voor het vak leveren wij hoogwaardige kwaliteit. Elke cliënt heeft een andere huid en andere wensen. Wij vinden persoonlijk advies in onze studio zeer belangrijk en zullen ten alle tijden streven naar het beste en gewenste resultaat.

The face behind BALD

Tim is uit eigen ervaring in aanraking gekomen met Micro Haar Pigmentatie. Dit heeft op Tim een grote indruk achtergelaten, die blijdschap en een boost van zelfvertrouwen wilt hij ook aan andere mannen meegeven. Daarom heeft Tim afgelopen jaren zijn training gevolgd bij de toonaangevende Brandwood Clinic. Met een passie voor het vak wilt hij zich graag blijven ontwikkelen en zijn specialismes verbeteren, zo heeft hij ook met succes zijn Hair Tattoo By Hugues certificaat mogen ontvangen. Blijdschap bij tevreden klanten is wat voor hem het meeste telt.

Contactgegevens

BALD
Corneliusplein 58
6413 EX Heerlen

+31 6 33 21 80 37
info@baldpigment.nl

Neem contact op met onze studio