The face behind BALD

The face behind BALD

Tim is uit eigen ervaring in aanraking gekomen met Micro Haar Pigmentatie. Dit heeft op Tim een grote indruk achtergelaten, die blijdschap en een boost van zelfvertrouwen wilt hij ook aan andere mannen meegeven.

Daarom is Tim in Nederland begonnen met een training MHP. Tim vond deze training niet goed genoeg, want hij had het gevoel nog steeds niet alle ins- and outs rondom MHP te weten. Wel was zijn motivatie om MHP artiest te worden nog meer gegroeid. Hij heeft zijn training vervolgd aan Brandwood Clinic in Groot Brittannië met als mentors, multiple award winning en world leaders op het gebied van MHP, Paul Clark en Simon Lane. Met een passie voor het vak wilt hij zich graag blijven ontwikkelen en zijn specialismes verbeteren. Zo heeft hij kort daarna ook met succes zijn Hair Tattoo By Hugues certificaat​  mogen ontvangen. Ook Hugues is een Award winning MHP artiest met verschillende wereldwijd gewonnen titels en heeft een Award gekregen voor beste internationale trainer. At last but not least, heeft Tim nog een masterclass gevolgd bij SMP Legends met als mentor de SMP innovator Paul Clark met meer dan 12 jaar ervaring (voormalig Brandwood Clinic) in Groot Brittannië voor het creëren van verschillende haarlijnen tot in perfectie.

Een tevreden klant is een understatement voor Tim. Hij wil alleen maar het beste van het beste presteren op het gebied van MHP. Daarom levert hij vakwerk, kwaliteit naar aanleiding van zijn trainingen en ervaring.

Hair Tattoo By Hugues certificaat

Hugues is een Award winning MHP artiest met verschillende wereldwijd gewonnen titels en heeft een Award gekregen voor beste internationale trainer.

Contactgegevens

BALD
Corneliusplein 58
6413 EX Heerlen

+31 6 33 21 80 37
info@baldpigment.nl

Neem contact op met onze studio