A full head of confidence

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Wens je een vollere look? Een strakke shaven look? Of wil je graag een litteken camoufleren? Dan is Micro Haar Pigmentatie (MHP) de oplossing. Een voller ogende coupe zónder haartransplantatie. BALD biedt gegarandeerd een permanente oplossing bij haarverlies. Deze niet-chirurgische behandeling creëert een haar-illusie door middel van pigmenten die met een flinterdunne naald in de huid worden gebracht. Het pigment dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en onderscheidt zich door de volgende voordelen.

Micro Haar Pigmentatie

Het pigment:

Over de behandeling

Micro Haar Pigmentatie creëert een haar-illusie door middel van pigmenten die met een flinterdunne naald in de huid worden gebracht. Op deze manier kan haaruitval, een litteken op het hoofd of kaalheid worden gecamoufleerd. Met deze innovatieve techniek worden stoppels op het hoofd getatoeëerd op de kale plekken én wordt de haarlijn geperfectioneerd, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is.

De pigmenten worden met zorg gekozen en afgestemd op jouw type huid en haarkleur. Naast deze geschoren look kan Micro Haar Pigmentatie ook helpen bij mensen met dunner wordend haar. De getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken. Het resultaat is een uiterst natuurlijk.

Micro Haar Pigmentatie

Litteken camouflage

Micro Haar Pigmentatie is de oplossing

Littekens die ontstaan zijn door diverse redenen kunnen worden gecamoufleerd door een Micro Haar Pigmentatie behandeling. Door het wegnemen van kleurverschillen op de huid wordt het litteken vrijwel onzichtbaar. De pigmenten worden met zorg gekozen en afgestemd op jouw type huid en haarkleur. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke look zonder kale plekjes.

Hoe te werk

Door middel van een flinterdunne naald worden er minuscule puntjes met natuurlijke pigmenten vlak onder het huidoppervlak op het hoofd aangebracht. De kleur wordt zorgvuldig afgestemd op jouw natuurlijk haarkleur. Op deze manier wordt er een ‘shaven look’ gecreëerd of wordt een volle haardichtheid gesuggereerd dan er in werkelijkheid is.

Normale tatoeages kunnen na verloop van tijd blauw uitslaan. Bij MHP is dit niet het geval. Doordat de inkt minder diep wordt geplaatst en in ongeveer 2 tot 5 jaar door het lichaam wordt afgebroken, vervaagt deze niet naar een blauwe kleur. Ook is de inkt hypoallergeen en zitten er alleen natuurlijke pigmenten in.

Tarieven Micro Haar Pigmentatie

Wij hanteren bij onze behandelingen de Nordwood Schaal. Deze schaal deelt het hoofd op in verschillende zones. De gemiddelde behandeling bestaat uit 2 tot 3 zones. Startprijs voor een behandelzone bedraagt € 650,00. De gemiddelde behandeling kost € 1950,00. De kosten voor een touch-up bedragen € 600,00, afhankelijk van het aantal zones en de vervaging van het pigment.

From BALD to BOLD

Deze mannen gingen jou al voor en liepen vol zelfvertrouwen onze studio uit.

FAQ

MHP is geschikt voor mannen die een kampen met kaalheid, verminderde dichtheid van de haren en/of littekens op het hoofd waardoor er veel kleurverschil aanwezig is.

MHP is niet geschikt voor mensen met extreme allergieën, eczeem op de hoofdhuid en bij het gebruik van bepaalde medicatie.

Als de ‘shaven look’ het gewenste resultaat is, is het het beste om het haar één dag voor de behandeling te scheren op een lengte van 0,5 tot 1 millimeter. Desinfecteer daarbij het scheerapparaat of scheermesje om ontstekingen te voorkomen. Wanneer er optische dichtheid gewenst wordt, is het ook mogelijk om tussen langere en al bestaande haren te werken.

Door middel van een touch-up sessie wordt er de natuurlijke en frisse look behouden. Tijdens deze sessies worden er nieuwe pigmenten geplaatst. Hoe vaak een touch-up sessie nodig is, hangt af van de huid en levensstijl. Wanneer er langer wordt gewacht met deze sessie, zal dit meer tijd kosten en daardoor meer tijd in beslag nemen.

Een complete behandeling duurt minimaal 3 sessies om het gewenste resultaat te bereiken. Een sessie neemt gemiddeld 2 tot 4 uur in beslag, dit is natuurlijk ook per persoon en gewenst resultaat verschillend.

Er kan lichte vervaging plaatsvinden wanneer uw gewenste resultaat is bereikt. Mits u de juiste nazorg volgt zal het resultaat van de MHP zich goed behouden.

Nee, de behandeling wordt door de meeste klanten omgeschreven als een licht ongemak maar niet pijnlijk.

Na de behandeling ontvangt u van ons de volledige richtlijnen met betrekking tot de nazorg. De hoofdhuid mag na de behandeling gedurende 4 dagen niet geschoren of gewassen worden en er mag gedurende 7 dagen geen intensieve lichaamsbeweging plaatsvinden in verband met overmatig zweten. Gedurende 4 weken na de behandeling word u aangeraden om een hoge factor zonnebrand te dragen en zwembaden te vermijden. Wanneer er langer wordt gewacht met deze sessie, zal dit meer tijd kosten en daardoor meer tijd in beslag nemen.

Klaar voor jouw nieuwe look?

Weg met de onzekerheden?

Wij verwelkomen je graag in onze studio voor een vrijblijvend consult.